De Verbouwfabriek
Van fabriek naar droomhuis

Dit is een nieuwe pagina.

We krijgen best vaak vragen over bepaalde dingen in ons huis, daarom hebben we besloten om te gaan bloggen! Is er een onderwerp waar jullie graag een blog over willen lezen laat het ons dan weten door middel van een reactie op de blog of een email naar jolanda@deverbouwfabriek.nl.

Admin gebied

Atom

2019-03-12

Even voorstellen…

De poll op Instagram over wat het onderwerp van de volgende blog moest worden was duidelijk.. Het wordt tijd om onszelf eens voor te stellen, dus here we go!

Wij zijn Bas en Jolanda en wij wonen samen met ons dochtertje Scottie van 4 maanden in de oude touwfabriek in Oudewater. [Meer weten…]

Admin - 19:03:19 | 11 opmerkingen

2019-03-04

DIY handdoekrek steigerbuis

Voor onze industriele badkamer wilde ik graag een handdoekrek van zwarte steigerbuis maken zodat je wanneer je uit de douche stapt meteen je handdoek kan pakken. Door de industriele look van onze badkamer en de zwarte stalen douchecabine vond ik zwarte steigerbuizen goed passen.

Ik had eens een voorbeeld voorbij zien komen op internet en het grote voordeel van steigerbuizen is dat je op een foto goed kan zien welke onderdelen je precies nodig hebt. [Meer weten…]

Admin - 16:44:56 | 20 opmerkingen