De Verbouwfabriek
Van fabriek naar droomhuis

Het Projectplan

We beginnen ons avontuur met een casco pand zonder electriciteit, leidingwerk, aansluitingen, binnenmuren etc. Op deze pagina laten we zien wat onze ideëen zijn over elk van de ruimtes. De to-be tekeningen zijn schetsen van mogelijke indelingen en bevatten mogelijk andere meubels/interieurstijl dan we uiteindelijk zullen gebruiken.  

De beneden verdieping (excl. woonkamer)

De benedenverdieping bestaat uit de hal met een klein portiekje om meer lichtinval te creëeren, een wasruimte, toilet en deur naar de woonkamer. Daarnaast zullen we in het lange gedeelte de balken in het zicht houden en 1 slaapkamer, een badkamer en een sportkamer creëeren. Hieronder zie je een aantal foto's van de situatie toen wij het pand kochten.

 

De woonkamer

De woonkamer is de grootste ruimte in het "huis". We willen in deze ruimte 2 entresols plaatsen, één zie je als kamer terug op de tekening van de bovenverdieping en één komt recht over de volle breedte van de woonkamer (boven de keuken) en zal een wenteltrap hebben (rechts boven in op tekening). Hieronder de foto's van de woonkamer toen wij het pand kochten.

 

De bovenverdieping

De bovenverdieping bestaat uit twee gedeelten, één maken wij onze slaapkamer van en één maken wij de badkamer van. Hieronder de foto's van het pand toen wij het kochten.