De Verbouwfabriek
Van fabriek naar droomhuis

Fotoshoot of filmopnames in de Verbouwfabriek

De Verbouwfabriek kan worden geboekt als locatie voor een fotoshoot of filmopname. Hierbij werken we samen met Loesoplocatie en hebben we al verschillende bedrijven mogen verwelkomen in De Verbouwfabriek. Hieronder een impressie van de verschillende doeleinden.

 

 

 

IMG_1838(1)_1
IMG_1839_1
IMG_1840_1
IMG_1841(1)_1
IMG_1842(1)_1
IMG_2581(1)_1
IMG_2585(1)_1
IMG_2586(1)_1
IMG_2587(1)_1
IMG_2588(1)_1
IMG_2589(1)_1
IMG_2596(1)_1

 

 

 

 

Vergaderen in de Verbouwfabriek.

De Verbouwfabriek is een gerestaureerde oude touwfabriek midden in het Groene Hart, een unieke plek in Oudewater.
Door de authentieke omgeving en de industriële uitstraling is De Verbouwfabriek één van de meest bijzondere vergaderlocaties in het Groene Hart. De vergaderruimte is ook geschikt als trainingsruimte, voor workshops, brainstormsessies of kleine productpresentaties.

De Verbouwfabriek heeft een schitterende vergaderruimte met openslaande deuren naar het terras en grote ramen, die uitzicht bieden op de Ruige Weide. De industriële, huiselijke sfeer en de unieke plek in het Groene Hart maken De VerbouwFabriek tot een inspirerende vergaderlocatie, waar je in alle rust kunt vergaderen of brainstormen.

De Verbouwfabriek is te huur voor vele activiteiten, zoals vergaderen, trainingen, workshops, brainstormsessies tot 10 personen (vergaderopstelling). Je huurt de gehele benedenverdieping inclusief de keuken en de huiskamer.

 

   

  Catering mogelijkheden

   

  Koffie, thee en water is inbegrepen in de huurprijs.

  Verder werken we met lokale cateraars die voornamelijk met biologische producten werken. Veel van deze producten komen van de omliggende biologische boerderijen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor lunch, borrel en diner. Wij denken graag met jullie mee.

  Parkeren & het OV bij De Verbouwfabriek

  Parkeren kan kosteloos op het terrein van de oude touwfabriek. We hebben ook een elektrische laadpaal.